top of page
PHOTO-2022-12-28-22-56-29.jpg

Coaching Clinics 2023

We are excited to announce that we will be returning to delivering our Technical Training Clinics in 2023. We have courses planned in Sweden, Norway, South Africa, China, Australia, United Kingdom, Qatar, and Spain. Please contact us for details.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Annebergs IF

Gwynne Berry och Tec4tekkers team i Sverige är nu glada att meddela att vi kommer att lansera ett tekniskt utbildningscenter för unga fotbollsspelare i Kungsbacka! Vi planerar att köra en tremånaders testperiod för att ordentligt mäta intresset.  

 

Tec4tekkers har sina rötter i den brittiska akademivärlden, bland annat i olika Premier League klubbar, och har för närvarande liknande centra som framgångsrikt är verksamma i Storbritannien och Sydafrika. Den bedrivs huvudsakligen av Gwynne Berry, som har mångårig erfarenhet både som professionell fotbollsspelare och som teknisk tränare. 

 

Vårt mål är att förbättra den tekniska utvecklingen av unga, ambitiösa och dedikerade spelare, som komplement till deras klubbträningar. De tekniska träningstillfällena är avsedda att komplettera träningen i den egna klubben, och att ge spelare extra specialiserad teknikträning som man annars, allt som oftast, inte hinner med under ordinarie träning. Unga spelare drar nytta av att lära sig tekniska färdigheter i tidig ålder när fot-, ögon- och hjärnas samspel utvecklas. Detta kommer att gynna dem när de når tonåren då det med tiden blir mycket svårare att träna in den grundteknik som är så otroligt viktig för att kunna avancera sin tekniska förmåga. 

  

Efter två år av framgångsrika skollovsprogram tror vi att det finns tillräckligt intresse för ett löpande utbildningsprogram, vilket vi är väldigt glada över. Därför tänker vi till en början köra två fredagspass i månaden på Dalavallen, där Annebergs IF bedriver sin fotbollsverksamhet.  

 

Spelare som deltagit i T4T träningar: 

 

Emil Holm Spezia and Sweden 

Reece James Chelsea and England 

Lauren James Chelsea and England 

Ben Johnson West Ham United and England 

Remi Seimson Leicester City and Australia 

Ally Green AGF Fodbold and New Zealand 

Dion Conroy Swindon Town 

Jack Hingert Brisbane Roar 

  

 

Några av fördelarna med Tec4tekkers beprövade utbildningsprogram är: 

 

 • Rolig, utmanande och säker miljö. 

 

 • Ett unikt coachingprogram utvecklat i akademierna för Premier League-klubbar i Storbritannien. 

 

 • Främjar kognitivt lärande. 

 

 • Förbättrar smidighet, balans och koordination. 

 

 • Utvecklar en säker första touch med båda fötter. 

 

 • Utökar spelarens "verktygslåda" av tekniker och färdigheter. 

 

 • Skapar ständigt beslutsfattande situationer. 

 

 • Främjar förtroende för spelarnas egen förmåga. 

 

 • Förbättrar kardiovaskulär kondition, styrka, och uthållighet. 

 

 • Minskar risken för skador. 

 

 

  

Fredagen den 18:e augusti är ett kostnadsfritt introduktionspass öppen för alla spelare som är intresserade av att vara med, men platser måste förbokas genom att skicka anmälan till info@tec4tekkers.com . Antalet platser är begränsat och det är inte möjligt att delta i klassen om det inte är bokat och bekräftat. 

  

De 5 tillfällena därefter kommer att hållas på följande datum: 

   

25:e augusti  

8:e september 

22:e september 

6:e oktober 

20:e oktober 

 

Med 2 veckors mellanrum ger det spelaren tid att öva in och använda färdigheterna inför nästa träning. 

 

  

Spelare anmäler sig till följande grupper: 

  

Ålder: 5 - 7 år Tid: 16.30-17.45  

Ålder: 8 - 11 år Tid: 17.45-19.00  

Ålder: 12 - 16 år Tid:  19.00 till 20.15 

  

Kostnaden för de 5 sessionerna är 625 kr. 

The Programme

 

The Tec4tekkers Technical Training Clinics are highly interactive, age related programmes that are structured to combine technical development with a fun, disciplined and motivational environment. Playing football should firstly be enjoyable, but there is a window of opportunity to secure the required skills and techniques.

 

The Tec4tekkers Programme , developed in the Academies of the Premier League, maximises the contact time of young players with the ball and creates many decision making scenarios to produce game effective individuals.

 
 

Contact

For further information please contact us.

bottom of page